Seniorvolontører

Ønsker du at blive seniorvolontør for Areopagos og bo på Tao Fong Shan i Hong Kong?

Som seniorvolontør for Areopagos bor og arbejder du/I på Tao Fong Shan (TFS) i 10 måneder. Hovedopgaven er at være værter for de mange internationale gæster, som kommer for at bo på Pilgrims Hall på TFS. Seniorvolontørerne har også kontakt med internationale studerende fra Lutheran Theological Seminary (LTS), som ligger lige ved siden af TFS, samt med kinesiske stipendiater hos Institute of Sino-Christian Studies (ISCS) og deltager ved forskellige arrangementer for de studerende.

Seniorvolontørerne samarbejder også med de to unge nordiske volontører, som er værter i Ascension House, der er et gæstehus for unge og backpackere. Derudover har seniorvolontørerne medansvar for tidebønslivet på TFS, og de går ind i opgaver efter opfordring fra den lokale ledelse. Disse opgaver bliver tilpasset i forhold til de egenskaber og præferencer, som seniorvolontørerne har.

Hong Kong er en hektisk by at bo i. Der er et mylder af travle mennesker, markeder, trafik og aktivitet. Tao Fong Shan er den diametrale modsætning - nemlig et roligt og åbent, skovklædt landskab, hvor bøn, studier og dialog står i centrum.

Seniorvolontørerne får gratis ophold i eget hus og modtager derudover en symbolsk løn. Areopagos dækker flybilletter og forsikringer.

Hvert andet år kommer seniorvolontørerne fra Danmark og hvert andet år fra Norge.

Hvis du er interesseret i at høre mere om at blive seniorvolontør, er du meget velkommen til at kontakte projektleder Dorthe Davidsen Langås på ddl@areopagos.dk eller på 30 27 50 37.

Gik du glip af tidligere nyhedsbreve, kan du finde dem i arkivet her

Bottom