Tag med til Kinamøde

Interesserer du dig for den kristne kirke i Kina og kinesere i Danmark? Så vil du med stor sandsynlighed også interessere dig for årets Kinadag!

 

Dagen arrangeres i samarbejde mellem Kinakredsen og Areopagos, som begge ønsker at styrke interessen for - og kærligheden til - Kina. Vi får besøg af danske Kina-kendere og herboende kinesere, som vil give interessante oplæg, og der vil også være god tid til samtale og hyggeligt samvær. 

Årets Kinadag foregår lørdag den 20. september 2014 i Møllevangskirken, Møllevangs Allé 49, 8210 Aarhus V.

Program for dagen:

11.45: Ankomst til Møllevangskirken

12.00: Kinesisk buffet

12.50: Velkomst ved sognepræst Peter Buch

13.00: ”Når Kina vågner, vil verden skælve.” Kirke og kristne i et nyt Kina: Om vækst, forfølgelse, samfund og diakoni: ”Kan kristne ryste Kina?” Ved Dr.theol. Knud Jørgensen

14:00: ”At komme til Danmark – min personlige historie.” Ved studerende Rainbow/Xiaoxia Qi

14.30: ”Hvad er Heart-Bridge i København? Og hvorfor er det vigtigt?” Ved Wayne Yeung og Betty Wong, tidligere og nuværende formand for den dansk-kinesiske
forening Heart-Bridge

15:00: Kaffe

15:30: Jytte Christensen fra Kinakredsen fortæller i ord og billeder om de fængslede missionærer

16:30: Afslutning, farvel og tak ved Peter Buch

16.45: Farvel og på gensyn

Tilmelding: Hvis du vil spise med (koster 100 kr., som betales ved ankomst), har vi brug for din tilmelding senest den 11. september. Kontakt Areopagos' projektkoordinator Dorthe Davidsen Langås på ddl@areopagos.dk eller 30 27 50 37. Velkommen!

Gik du glip af tidligere nyhedsbreve, kan du finde dem i arkivet her

Bottom