Kinakredsen

For over 60 år siden blev Kinakredsen oprettet med det formål at fastholde en kirkelig forbindelse til Kina (se en mere uddybet historie under rubrikken Kinakredsens historie).

ChauShan

Det der var umuligt før 
Mange ting har ændret sig siden anden verdens krig og ikke mindst forholdet til Kina har skiftet meget. Deng Xiauping indførte 1978 en mere pragmatisk politik over for både omverden og det kinesiske folk, hvilket også førte til mere åbne kultur og religions forhold. Meget af det som var umuligt før, blev muligt.

Sådan er det vel egentlig stadigvæk. Der åbner sig til stadighed nye muligheder for at opleve et Kina som er mere end en industrimagt eller en historisk turistattraktion, og det er her vi gerne vil være behjælpelige.

Er du fx på vej til Kina for at studere, så kan det let være vi har kontakter til det område du tænker at studere i (historisk set, har kinakredsen fokuseret på det nordlige Kina, mens Areopagos mere har taget sig af det sydlige).

Er du interesset i at blive opdateret om kirkens liv og vækst i Kina eller høre om en fjern morfaster 'der vistnok var missionær i Kina', så er det også oplagt at kontakte os.

Kontakt
til Kinakredsen sker bedst gennem kinakredsens formand: Peter Buch på email: buch.peter@gmail.com

Gik du glip af tidligere nyhedsbreve, kan du finde dem i arkivet her

Bottom